
Destylaty alkoholowe z owoców

Kto choć raz miał do czynienia z przygotowaniem surowca, destylacją i smakowaniem destylatów z owoców, ten chętnie będzie do tego wracał. Książka ta przedstawia proces wytwarzania destylatów alkoholowych z owoców oraz najważniejsze informacje na temat przydatnych gatunków owoców, sposobu ich uprawy oraz niezbędną wiedzę z zakresu fizyki, chemii i mikrobiologii.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami.
Dostępność: Jest
Wysyłka w: 24 godziny
Kiełbasy własnego wyrobu

Poradnik "Kiełbasy własnego wyrobu" to zbiór przepisów, porad oraz cennych wskazówek jak w domowym zaciszu przygotować smaczną, domową kiełbasę, pasztet, czy szynkę.
Dostępność: Jest
Wysyłka w: 24 godziny
Ryby

Ryby są smaczne i zdrowe. Warto jeść ryby, próbować różne gatunki. Przygotujesz z nich smaczne przekąski, pożywne zupy i wykwintne dania obiadowe. Karp, łosoś, sandacz, okoń, a także karmazyn, flądra, dorsz i inne popularne ryby słodkowodne oraz morskie umiejętnie przyrządzone skuszą każdego miłośnika dobrego jedzenia.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Sałatki

Sałatki są doskonałe pod każdym względem. Smaczne, zdrowe, a co najważniejsze łatwe do zrobienia.
W tej książce znajdziesz 120 przepisów na rozmaite sałatki – od tradycyjnych ziemniaczanych i jarzynowych, poprzez wyjątkowe i zaskakujące smakiem z chlebem lub kiełkami, z mięsem, rybami i serem do wybornych owocowych.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Zupy - klasyczne, przecierane, owocowe, na zimno i na gorąco

Dostępność: nakład wyczerpany
39,00 zł
