Kulinaria

750 tradycyjnych polskich potraw

750 tradycyjnych polskich potraw
750 tradycyjnych polskich potraw

"750 tradycyjnych polskich potraw" to prezentacja najbardziej charakterystycznych i sprawdzonych przepisów należących do kanonu polskiej kuchni. Nasza kuchnia narodowa jest przebogata, warto więc podstawowe przepisy mieć pod ręką, aby korzystać z nich na co dzień i od święta.

Książka ta to idealne źródło inspiracji kuchennych dla całej rodziny, a także niezastąpiona pomoc przy układaniu jadłospisu codziennego, jak i menu na okazje specjalne.

Dostępność: Jest

Wysyłka w: 24 godziny

Cena brutto:

59,00 zł

egz.

Destylaty alkoholowe z owoców

Destylaty alkoholowe z owoców
Destylaty alkoholowe z owoców

Kto choć raz miał do czynienia z przygotowaniem surowca, destylacją i smakowaniem destylatów z owoców, ten chętnie będzie do tego wracał. Książka ta przedstawia proces wytwarzania destylatów alkoholowych z owoców oraz najważniejsze informacje na temat przydatnych gatunków owoców, sposobu ich uprawy oraz niezbędną wiedzę z zakresu fizyki, chemii i mikrobiologii.

Dostępność: Jest

Wysyłka w: 24 godziny

Cena brutto:

35,00 zł

egz.

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami.

Dostępność: Jest

Wysyłka w: 24 godziny

Cena brutto:

29,90 zł

egz.

Kiełbasy własnego wyrobu

Kiełbasy własnego wyrobu
Kiełbasy własnego wyrobu

Poradnik "Kiełbasy własnego wyrobu" to zbiór przepisów, porad oraz cennych wskazówek jak w domowym zaciszu przygotować smaczną, domową kiełbasę, pasztet, czy szynkę.

Dostępność: Jest

Wysyłka w: 24 godziny

Cena brutto:

27,90 zł

egz.

Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu

Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu
Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu
Zastanawiałeś się kiedyś jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Książka "Wędliny, wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu" odkrywa je przed Tobą!

Dostępność: Jest

Wysyłka w: 24 godziny

Cena brutto:

35,00 zł

egz.
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać newsletter drogą elektroniczną, wpisz swój adres e-mail i zatwierdź. Usługa świadczona zgodnie z Regulaminem newslettera. W dowolnej chwili możesz zrezygnować z subskrypcji.
Zatwierdzając zgadzasz się z regulaminem newslettera Regulamin
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl