Opcje przeglądania

Kulinaria

Polska kuchnia regionalna

Polska kuchnia regionalna
Polska kuchnia regionalna
"Polska kuchnia regionalna" to poradnik dla wielbicieli tradycyjnego, zdrowego jedzenia. Przedstawia dziedzictwo Pomorza, Kujaw, Warmii i Mazur, Podlasia, Mazowsza, Wielkopolski, Śląska, Małopolski z Podhalem, Lubelszczyzny i Podkarpacia. Opisuje, jak zmieniały się i rozwijały się na przestrzeni wieków nasze przyzwyczajenia kulinarne, jaki wpływ na kształt polskiej kuchni mieli bliżsi i dalsi sąsiedzi. W książce tej zamieszczono blisko 200 przepisów na potrawy regionalne, jak kwaśnica, flaki, kołduny, cepeliny, szneki i wiele, wiele innych pochodzących z różnych zakątków Polski.

Dostępność: nakład wyczerpany

Cena brutto:

99,00 zł

Zupy - klasyczne, przecierane, owocowe, na zimno i na gorąco

Zupy - klasyczne, przecierane, owocowe, na zimno i na gorąco
Zupy - klasyczne, przecierane, owocowe, na zimno i na gorąco
W tomie "Zupy" znalazły się zarówno polewki świetnie wszystkim znane m.in. barszcz biały, krupnik czy ogórkowa, jak i te nieco zapomniane, np. doskonała czernina czy delikatny krem rakowy. Obowiązkowa pozycja na półce każdego polskiego smakosza.

Dostępność: nakład wyczerpany

Cena brutto:

39,00 zł

Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać newsletter drogą elektroniczną, wpisz swój adres e-mail i zatwierdź. Usługa świadczona zgodnie z Regulaminem newslettera. W dowolnej chwili możesz zrezygnować z subskrypcji.
Zatwierdzając zgadzasz się z regulaminem newslettera Regulamin
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl