
750 tradycyjnych polskich potraw

"750 tradycyjnych polskich potraw" to prezentacja najbardziej charakterystycznych i sprawdzonych przepisów należących do kanonu polskiej kuchni. Nasza kuchnia narodowa jest przebogata, warto więc podstawowe przepisy mieć pod ręką, aby korzystać z nich na co dzień i od święta.
Książka ta to idealne źródło inspiracji kuchennych dla całej rodziny, a także niezastąpiona pomoc przy układaniu jadłospisu codziennego, jak i menu na okazje specjalne.
Dostępność: Jest
Wysyłka w: 24 godziny
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami.
Dostępność: Jest
Wysyłka w: 24 godziny
Kiełbasy własnego wyrobu

Poradnik "Kiełbasy własnego wyrobu" to zbiór przepisów, porad oraz cennych wskazówek jak w domowym zaciszu przygotować smaczną, domową kiełbasę, pasztet, czy szynkę.
Dostępność: Jest
Wysyłka w: 24 godziny
Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu

Dostępność: Jest
Wysyłka w: 24 godziny
Zupy - klasyczne, przecierane, owocowe, na zimno i na gorąco

Dostępność: nakład wyczerpany
39,00 zł
