
Kategorie
Producent
Dostępność
Ocena
Cena brutto
-
od
do
Nowość
Promocja
Destylaty alkoholowe z owoców

Kto choć raz miał do czynienia z przygotowaniem surowca, destylacją i smakowaniem destylatów z owoców, ten chętnie będzie do tego wracał. Książka ta przedstawia proces wytwarzania destylatów alkoholowych z owoców oraz najważniejsze informacje na temat przydatnych gatunków owoców, sposobu ich uprawy oraz niezbędną wiedzę z zakresu fizyki, chemii i mikrobiologii.
Dostępność: Jest
Wysyłka w: 24 godziny
Mięso i inne przysmaki z ogniska

Dostępność: Jest
Wysyłka w: 24 godziny
Miód propolis, pyłek, wosk - Tradycyjny smak

"Miód propolis, pyłek, wosk - Tradycyjny smak" to poradnik dotyczący właściwości, wartości odżywczych miodu i innych produktów pszczelich.
Dostępność: Jest
Wysyłka w: 24 godziny
Ryby - wędzenie, grillowanie, marynowanie

Lubisz wędzić, grillować, marynować ryby? Te świeżo uwędzone mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące.
Dzięki książce "Ryby - wędzenie, grillowanie, marynowanie" poznasz też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej.
Dostępność: Jest
Wysyłka w: 24 godziny
Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu

Dostępność: Jest
Wysyłka w: 24 godziny

Jeśli chcesz otrzymywać newsletter drogą elektroniczną, wpisz swój adres e-mail i zatwierdź. Szczegóły są określone w Polityce prywatności

- Wojciech Gil opowiada o drzewach i ich mieszkańcach
- Andrzej Kruszewicz opowiada o ssakach świata
- Małgorzata Falencka - Jabłońska opowiada o przyrodzie
- Poznajemy zwierzęta. Przewodnik młodego obserwatora przyrody
- Grzyby - Spotkania z przyrodą
- Rośliny i zwierzęta. Spotkania z przyrodą (komplet)
- Wojciech Gil opowiada o skarbach polskiej przyrody
- Z tatą w przyrodę
- O rety! Przyroda
- Dobra praktyka pszczelarska

