Chleb własnego wypieku
Opis
Spróbuj, zobaczysz jakie to proste. Teraz chleb pieczony w domu udaje się zawsze!
Własny chleb to:
zmiana sposobu odżywiania,
zupełnie nowe smaki,
piękny zapach w całym domu,
dodatkowa przyjemność dla całej rodziny.
Ponad 120 sprawdzonych przepisów na chleby tradycyjne i regionalne, pełnoziarniste, bezglutenowe, z dodatkami. A także na słodkie bułki, chałki i ciasta. Przepisy na pasty do chleba, potrawy z chleba. Dodatkowe informacje na temat produktów i urządzeń dostępnych na rynku.
Bądź na czasie, piecz i jedz domowy chleb!
Z poradnikiem "Chleb własnego wypieku" Twój chleb uda się zawsze!
Dane techniczne
Autor | Mirjam Beile |
Seria | Zrób to sam |
Kategoria książki | poradnik |
ISBN | 978-83-7073-438-1 |
Rok wydania | 2014 |
Format | 13 x 19 cm |
Liczba stron | 120 |
Oprawa | miękka |
Język | polski |
Opinie o produkcie (0)

- Ptaki Europy. Przewodnik do rozpoznawania
- Z tatą w świat medycyny
- Drzewa. Przewodnik Collinsa
- Magia traw
- Z tatą w przyrodę
- Jak rybom wyrosły nogi? Historia ewolucji na Ziemi
- Przewodnik do rozpoznawania ptaków w locie. WRÓBLOWE EUROPY ORAZ WYBRANE NIEWRÓBLOWE
- Marcin Jan Gorazdowski opowiada o kotach
- Co ukryło się w bajce? Odkrycia z latarką
- Ptaki. Przewodnik Collinsa (wydanie III)


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.