Jajka i sery, czyli najlepsze omlety, zapiekanki, sałatki
Opis
W tomie "Jajka i sery" znalazły się receptury na rozmaite jajecznice, zapiekanki, placki, sałatki, pasty i wiele innych.
Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziej charakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchni tradycyjnej, rekomendowanymi przez Hannę Szymanderską.
Przyrządź pyszną jajecznicę, omlet, czy zapiekankę przy pomocy książki "Jajka i sery, czyli najlepsze omlety, zapiekanki, sałatki"!
Dane techniczne
Autor | Hanna Szymanderska |
Seria | Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej |
Kategoria książki | album |
ISBN | 9788370738655 |
Format | 24 x 22 cm |
Liczba stron | 120 |
Oprawa | twarda |
Język | polski |
Opinie o produkcie (0)

- Ptaki Europy. Przewodnik do rozpoznawania
- Z tatą w świat medycyny
- Drzewa. Przewodnik Collinsa
- Magia traw
- Z tatą w przyrodę
- Jak rybom wyrosły nogi? Historia ewolucji na Ziemi
- Przewodnik do rozpoznawania ptaków w locie. WRÓBLOWE EUROPY ORAZ WYBRANE NIEWRÓBLOWE
- Marcin Jan Gorazdowski opowiada o kotach
- Co ukryło się w bajce? Odkrycia z latarką
- Ptaki. Przewodnik Collinsa (wydanie III)


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.