Mięso i inne przysmaki z ogniska
Dostępność:
nakład wyczerpany
Opis
Opis książki "Mięso i inne przysmaki z ogniska":
Jesteś smakoszem mięsa? Lubisz przyrządzać je na ognisku?
Książka "Mięso i inne przysmaki z ogniska" pomoże Ci przyrządzić smaczne przysmaki z ogniska!
Podpowie:
Jak przyrządzić smakowite potrawy na ognisku. Trzask płonącego drewna, zapach dymu i smakowitych potraw w każdym wywołuje pozytywne skojarzenia. Ale gotowanie w plenerze to coś więcej.
To znakomita okazja do aktywnego spędzenia czasu z rodziną i przyjaciółmi. Warto poznać oryginalne sposoby przyrządzania smakołyków na ognisku.
Spróbuj przygotować wyjątkowy posiłek na świeżym powietrzu. Przekonaj się, że najprostsza potrawa smakuje wybornie pod gołym niebem.
Przeczytaj i wypróbuj!
- Jak przygotować, podtrzymać i bezpiecznie zgasić ognisko
- Jakie garnki i inne akcesoria mogą się przydać
- Jak najlepiej piec w żarze i nad żarem
- Jak gotować i piec na ogniu
- 60 oryginalnych przepisów kuchni plenerowej
Dzięki książce
"Mięso i inne przysmaki z ogniska" wiesz
już, co jest potrzebne do gotowania w plenerze. Zaproś przyjaciół
i do dzieła!
Dane techniczne
Autor | Carsten Bothe |
Seria | Tradycyjny smak |
Kategoria książki | poradnik |
ISBN | 978-83-7073-762-7 |
Rok wydania | 2009 |
Format | 15 x 21,5 cm |
Liczba stron | 120 |
Oprawa | twarda |
Język | polski |
Opinie o produkcie (0)

- Gdy na Ziemi żyły dinozaury
- Rośliny Polski i Zwierzęta Polski (komplet w etui)
- Jak dbać o ogród marzeń
- Z tatą w przyrodę
- Co tak pięknie gra? Poznajemy instrumenty muzyczne
- Ziarna, pestki, orzechy, czyli te niesamowite nasiona
- Mamo, a dlaczego?
- Ptaki. Przewodnik Collinsa
- Co jest w środku? Odkrycia z latarką
- Owadziarium, czyli geniusz owadów


Gdy na Ziemi żyły dinozaury
45,00 zł
42,86 zł

Ptaki. Przewodnik Collinsa
119,00 zł
113,33 zł