Przekąski, czyli pasztety, galarety, sałatki i nie tylko
Opis
W kolejnym tomie Kanonu Tradycyjnej Kuchni Polskiej pt. "Przekąski" znalazły się receptury na masło, smalec, kremy, pasty, faszerowane jaja, śledzie i inne drobne przekąski oraz galarety, musy, pasztety i sałatki.
Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziej charakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchni tradycyjnej, rekomendowanymi przez Hannę Szymanderską.
Dane techniczne
Autor | Hanna Szymanderska |
Seria | Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej |
Kategoria książki | album |
ISBN | 9788370738631 |
Format | 24 x 22 cm |
Liczba stron | 120 stron |
Oprawa | twarda |
Język | polski |
Opinie o produkcie (0)

- Ptaki Europy. Przewodnik do rozpoznawania
- Z tatą w świat medycyny
- Drzewa. Przewodnik Collinsa
- Magia traw
- Z tatą w przyrodę
- Jak rybom wyrosły nogi? Historia ewolucji na Ziemi
- Przewodnik do rozpoznawania ptaków w locie. WRÓBLOWE EUROPY ORAZ WYBRANE NIEWRÓBLOWE
- Marcin Jan Gorazdowski opowiada o kotach
- Co ukryło się w bajce? Odkrycia z latarką
- Ptaki. Przewodnik Collinsa (wydanie III)


55,00 zł
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.