Przekąski, czyli pasztety, galarety, sałatki i nie tylko
Dostępność:
Jest
Wysyłka w:
24 godziny
Opis
Opis książki "Przekąski, czyli pasztety, galarety, sałatki i nie tylko":
W kolejnym tomie Kanonu Tradycyjnej Kuchni Polskiej pt. "Przekąski" znalazły się receptury na masło, smalec, kremy, pasty, faszerowane jaja, śledzie i inne drobne przekąski oraz galarety, musy, pasztety i sałatki.
W kolejnym tomie Kanonu Tradycyjnej Kuchni Polskiej pt. "Przekąski" znalazły się receptury na masło, smalec, kremy, pasty, faszerowane jaja, śledzie i inne drobne przekąski oraz galarety, musy, pasztety i sałatki.
Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziej charakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchni tradycyjnej, rekomendowanymi przez Hannę Szymanderską.
Dane techniczne
Autor | Hanna Szymanderska |
Seria | Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej |
Kategoria książki | album |
ISBN | 9788370738631 |
Format | 24 x 22 cm |
Liczba stron | 120 stron |
Oprawa | twarda |
Język | polski |