Ryby - wędzenie, grillowanie, marynowanie

Dostępność: brak towaru
Cena brutto: 35,00 zł 35.00
Cena netto: 33,33 zł
quantity egz.
dodaj do przechowalni
Ocena: 5 (Ilość ocen: 0)
Producent: MULTICO Oficyna Wydawnicza
Kod produktu: 8848

Opis

Lubisz wędzić, grillować, marynować ryby? Te świeżo uwędzone mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być najlepsza na świecie! Dzięki książce "Ryby - wędzenie, grillowanie, marynowanie" poznasz też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej.


Przeczytaj, zobacz i wypróbuj!

W książce "Ryby - wędzenie, grillowanie, marynowanie" znajdziesz:

* Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy
* Przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia
* Metody wędzenia i wybór właściwego drewna
* Wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb
* 25 niezawodnych przepisów na pyszne ryby i sosy do nich.

Poradnik "Ryby - wędzenie, grillowanie, marynowanie" to doskonałe źródło wiedzy dla początkujących i doświadczonych amatorów zdrowego i smacznego jedzenia!

Dane techniczne

Autor Wolfgang Hauer
Seria Tradycyjny smak
Kategoria książki poradnik
ISBN 978-83-7073-761-0
Rok wydania 2015
Format 15 x 21,5 cm
Liczba stron 88
Oprawa twarda
Język polski

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

Produkt dnia
Gdy na Ziemi żyły dinozaury
Gdy na Ziemi żyły dinozaury
45,00 zł 42,86 zł
egz.
Ptaki. Przewodnik Collinsa
Ptaki. Przewodnik Collinsa
119,00 zł 113,33 zł
egz.
do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl