Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu
Opis
Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic.
Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.
W treści książki:
- Jakie mięso wybrać na domowe wyroby
- Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę
- Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe
- 60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety
Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!
Dane techniczne
Autor | Franz Siegfried Wagner |
Seria | Tradycyjny smak |
Kategoria książki | poradnik |
ISBN | 978-83-7073-766-5 |
Rok wydania | 2021 |
Format | 15 x 21,5 cm |
Liczba stron | 136 |
Oprawa | twarda |
Język | polski |
Opinie o produkcie (0)
- Minerały i skały Polski
- Jaka to roślina? Ilustrowany przewodnik do rozpoznawania
- Sekrety projektowania rabat
- Wielki atlas roślin akwariowych
- Wojciech Gil opowiada o darach lasu. Rośliny użytkowe
- O rety! Przyroda praczasów
- Przewodnik do rozpoznawania ptaków w locie. WRÓBLOWE EUROPY ORAZ WYBRANE NIEWRÓBLOWE
- Ptaki Europy. Przewodnik do rozpoznawania
- Z tatą w świat medycyny
- Gdy na Ziemi żyły dinozaury
100,00 zł
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.