Ziemniaki
Opis
Ziemniaki smaczne i pożywne w kuchni są niezastąpione. Można z nich przygotować potrawy proste i wyszukane, klasyczne i oryginalne. Jeśli lubisz eksperymentować, mieszać smaki, z ziemniaków wyczarujesz pożywny obiad, wykwintną przystawkę, danie na słodko. Możesz je podawać na co dzień, jak i na eleganckie przyjęcie.
W tej książce znajdziesz 85 niezawodnych przepisów przedstawionych krok po kroku. Autorzy mistrzowie kuchni proponują ziemniaki na różne sposoby: gotowane w łupinach, w postaci klusek, placków, puree czy frytek, pieczone i w sałatkach, na pikantnie i na słodko, z rozmaitymi dodatkami.
Masz ochotę na oryginalne danie z ziemniaków? Wypróbuj sprawdzone przepisy i odkrywaj wspaniałe smaki. Na co dzień i od święta.
Dane techniczne
Autor | Lutz Behrendt, Jens Stumpf |
Seria | Kuchnia na co dzień i od święta |
Kategoria książki | poradnik |
ISBN | 978-83-7073-818-1 |
Rok wydania | 2010 |
Format | 17 × 24 cm |
Liczba stron | 160 stron |
Oprawa | twarda |
Język | polski |
Opinie o produkcie (0)

- Ptaki Europy. Przewodnik do rozpoznawania
- Z tatą w świat medycyny
- Drzewa. Przewodnik Collinsa
- Magia traw
- Z tatą w przyrodę
- Jak rybom wyrosły nogi? Historia ewolucji na Ziemi
- Przewodnik do rozpoznawania ptaków w locie. WRÓBLOWE EUROPY ORAZ WYBRANE NIEWRÓBLOWE
- Marcin Jan Gorazdowski opowiada o kotach
- Co ukryło się w bajce? Odkrycia z latarką
- Ptaki. Przewodnik Collinsa (wydanie III)


55,00 zł
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.