Kiełbasy własnego wyrobu
Opis
Twoje potrawy będą zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu oraz bez konserwantów.
To jest możliwe i wcale nietrudne! Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci.
Skorzystaj z przepisów poradnika "Kiełbasy własnego wyrobu" a Twoje potrawy zawsze się udadzą!
Smacznego!
Dane techniczne
Autor | Bernhard Gahm |
Seria | Zrób to sam |
Kategoria książki | poradnik |
ISBN | 978-83-7073-437-4 |
Rok wydania | 2014 |
Format | 13 x 19 cm |
Liczba stron | 144 |
Oprawa | miękka |
Język | polski |
Opinie o produkcie (0)
- Minerały i skały Polski
- Jaka to roślina? Ilustrowany przewodnik do rozpoznawania
- Sekrety projektowania rabat
- Wielki atlas roślin akwariowych
- Wojciech Gil opowiada o darach lasu. Rośliny użytkowe
- O rety! Przyroda praczasów
- Przewodnik do rozpoznawania ptaków w locie. WRÓBLOWE EUROPY ORAZ WYBRANE NIEWRÓBLOWE
- Ptaki Europy. Przewodnik do rozpoznawania
- Z tatą w świat medycyny
- Gdy na Ziemi żyły dinozaury
100,00 zł
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.