Kiełbasy własnego wyrobu
Dostępność:
Jest
Wysyłka w:
24 godziny
Opis
Poradnik "Kiełbasy własnego wyrobu" to zbiór przepisów, porad oraz cennych wskazówek jak w domowym zaciszu przygotować smaczną, domową kiełbasę, pasztet, czy szynkę.
Twoje potrawy będą zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu oraz bez konserwantów.
To jest możliwe i wcale nietrudne! Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci.
Skorzystaj z przepisów poradnika "Kiełbasy własnego wyrobu" a Twoje potrawy zawsze się udadzą!
Smacznego!
Twoje potrawy będą zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu oraz bez konserwantów.
To jest możliwe i wcale nietrudne! Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci.
Skorzystaj z przepisów poradnika "Kiełbasy własnego wyrobu" a Twoje potrawy zawsze się udadzą!
Smacznego!
Dane techniczne
Autor | Bernhard Gahm |
Seria | Zrób to sam |
Kategoria książki | poradnik |
ISBN | 978-83-7073-437-4 |
Rok wydania | 2014 |
Format | 13 x 19 cm |
Liczba stron | 144 |
Oprawa | miękka |
Język | polski |