Kiełbasy własnego wyrobu
Cena regularna:
towar niedostępny

Opis
Twoje potrawy będą zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu oraz bez konserwantów.
To jest możliwe i wcale nietrudne! Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci.
Skorzystaj z przepisów poradnika "Kiełbasy własnego wyrobu" a Twoje potrawy zawsze się udadzą!
Smacznego!
Dane techniczne
Autor | Bernhard Gahm |
Seria | Zrób to sam |
Kategoria książki | poradnik |
ISBN | 978-83-7073-437-4 |
Rok wydania | 2014 |
Format | 13 x 19 cm |
Liczba stron | 144 |
Oprawa | miękka |
Język | polski |
Bezpieczeństwo
Opinie o produkcie (0)

- Jaki to ptak? Ilustrowany przewodnik do rozpoznawania
- Motyle dzienne. Fauna Polski
- Jaka to roślina? Ilustrowany przewodnik do rozpoznawania
- Minerały i skały Polski
- Co tak pięknie gra? Instrumenty z różnych stron świata
- Wycieczka do lasu
- Przewodnik do rozpoznawania ptaków w locie. WRÓBLOWE EUROPY ORAZ WYBRANE NIEWRÓBLOWE
- Przewodnik rośliny i zwierzęta
- Z tatą w świat medycyny
- Ciao, ciało!

Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.