Zupy - klasyczne, przecierane, owocowe, na zimno i na gorąco
Dostępność:
Jest
Wysyłka w:
24 godziny
Opis
W tomie "Zupy" znalazły się zarówno polewki świetnie wszystkim
znane m.in. barszcz biały, krupnik czy ogórkowa, jak i te nieco
zapomniane, np. doskonała czernina czy delikatny krem rakowy.
Obowiązkowa pozycja na półce każdego polskiego smakosza.
Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziej charakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchni tradycyjnej, rekomendowanymi przez Hannę Szymanderską.
Dane techniczne
Autor | Hanna Szymanderska |
Seria | Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej |
Kategoria książki | encyklopedie i leksykony |
ISBN | 9788370738648 |
Format | 24 x 22 cm |
Liczba stron | 120 |
Oprawa | twarda |
Język | polski |