Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu

Dostępność: Jest
Wysyłka w: 24 godziny
Cena brutto: 35,00 zł 35.00
Cena netto: 33,33 zł
quantity egz.
dodaj do przechowalni
Ocena: 0 (Ilość ocen: 0)
Producent: MULTICO Oficyna Wydawnicza
Kod produktu: 8872

Opis

Zastanawiałeś się kiedyś jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? 
Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. 
Książka "Wędliny, wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu" odkrywa je przed Tobą!
 
Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? 

Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.

W treści książki:

- Jakie mięso wybrać na domowe wyroby
- Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę
- Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe
- 60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety

Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!

Dane techniczne

Autor Franz Siegfried Wagner
Seria Tradycyjny smak
Kategoria książki poradnik
ISBN 978-83-7073-766-5
Rok wydania 2018
Format 14,9 x 20,9 cm
Liczba stron 136
Oprawa twarda
Język polski

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

Produkt dnia
Ptaki Polski (komplet)
Ptaki Polski (komplet)
199,00 zł 189,52 zł
egz.
do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl