Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu
Dostępność:
na wyczerpaniu
Wysyłka w:
24 godziny
Opis
Zastanawiałeś się kiedyś jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa?
Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic.
Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic.
Książka "Wędliny, wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu" odkrywa je przed Tobą!
Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa?
Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.
W treści książki:
- Jakie mięso wybrać na domowe wyroby
- Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę
- Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe
- 60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety
Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!
Dane techniczne
Autor | Franz Siegfried Wagner |
Seria | Tradycyjny smak |
Kategoria książki | poradnik |
ISBN | 978-83-7073-766-5 |
Rok wydania | 2018 |
Format | 15 x 21,5 cm |
Liczba stron | 136 |
Oprawa | twarda |
Język | polski |
Opinie o produkcie (0)

- Gdy na Ziemi żyły dinozaury
- Rośliny Polski i Zwierzęta Polski (komplet w etui)
- Jak dbać o ogród marzeń
- Z tatą w przyrodę
- Co tak pięknie gra? Poznajemy instrumenty muzyczne
- Ziarna, pestki, orzechy, czyli te niesamowite nasiona
- Mamo, a dlaczego?
- Ptaki. Przewodnik Collinsa
- Co jest w środku? Odkrycia z latarką
- Owadziarium, czyli geniusz owadów


Gdy na Ziemi żyły dinozaury
45,00 zł
42,86 zł

Ptaki. Przewodnik Collinsa
119,00 zł
113,33 zł